zondag, februari 26, 2006

Huis bijna af!!!


Deze week is er hard gewerkt op de Grand Vallee. Wat het meest opvalt is dat de keuken bijna af is! Dit wil zeggen dat apparatuur is ingebouwd, de kastjes zijn afgehangen en van Mira's oude vloer een prachtige schouw is getimmerd. Voor mij was het net of ik me life in een aflevering van "Eigen huis, eigen tuin" bevond. Ik heb er erg veel van geleerd. (zie aanbeveling voor Ad's vakmanschap hieronder!)
Ad heeft zo'n 15 zakken goudband uitgesmeerd over muren en plafonds van woonkamer, slaapkamer en halletje. Daarmee is alle stuukwerk gedaan en zijn de genoemde ruimtes ook bijna bewoonbaar!

woonkamer strak gestuukt.....
.....en ijskast verstopt→

Tussen het werken door hebben Astrid en ik ontzettend genoten van het gezelschap van Alice, Sarah, Joey, Max en natuurlijk Ad.

Ontspanning op de trekker

Ad-at-work

stuken
......slotenmaken→

Zonder hulp bouw je geen huis. Goeie hulp is goud waard. Mag ik iedereen voor elke klus van groot tot klein Ad's Montage aanbevelen! (mob: 06 44700783)
............ruitjes zetten↑

Etcetera, etcetera...

Grand Vallee Drie

de daders➚
De voorjaarsvakantie zit erop en deze is door iedereen erg nuttig besteed. In de eerste plaats werd de vallei uitgebreid met een nieuw bouwwerk. De daders waren Joey en Max. Hoe het gebouw tot stand is gekomen is onbekend. Wel weten we dat Joey de architect was!
⇐Grand Vallee Drie
.........GV3 binnen↓

2e Kamer vervolg

Ook de tweede kamer is af en onmiddellijk ingericht. Het resultaat is verbluffend in een huis waar we tot nu toe alleen maar gebouwd hebben!

maandag, februari 06, 2006

Mooi weer


Net terug van weekendverlof. Wat was de rijp mooi! De 2e kamer is af. Keukenkastdeurtjes hebben we vorige week in de loods bij Ad gemaakt. Vraag: moet je mooi eiken verven?

Nu bezig de keuken in de niet bestelde kleur te schilderen. De gamma heeft iets heel anders geleverd dan besteld. Astrid vindt het vreselijk, ik vind het eigenlijk wel mooi zulke felle kleuren! Graag je mening hieronder... Als laatse een blik op de vloer van de 2e kamer.
En hoe ouder hoe gekker: Harry in de tas met proviand!