dinsdag, november 06, 2007

Tuinieren



Hoewel we de laatste weken bijna wekelijks de reis naar Frankrijk hebben ondernomen lijkt er tegenwoordig niet veel meer te gebeuren. Vandaar de radiostilte van de laatste maand. We werken met z'n twee veel in de tuin. Soms zij aan zij, soms elk aan een kant. Tot voor twee weken bijna wekelijks het gras gemaaid. Als het zo blijft is dat voorlopig niet meer nodig. Astrid neemt de borders onder handen: veel nieuwe aanplant. Achter het huis ben ik bezig de heg te kappen. Dat wil zeggen de beukenhaag blijft natuurlijk staan maar de bomen die er de afgelopen 25 op zijn gegroeid moeten er af. Levert zomaar voor twee of drie jaar hout op.
Catootje en Teun zijn inmiddels in de pubertijd. Cato blijft een klein maar stevig en fel katje. Teun zit 1x per week op school waar hij met vlag en wimpel de ondeugendste van de klas is. (en de zwaarste met 35 kg!)
Dit weekend gaan Erik en ik de cv van het benedenhuis aansluiten en laten branden. En hopelijk is het modem voor de ADSL verbinding gearriveerd. ALs dat niet zo is is er dus geen telefoon.

Geen opmerkingen: