dinsdag, augustus 16, 2005

Polen 1

Nu een week in Polen vlak bij Rybnik. Gisteren Auschwitz bezocht. Erg indrukwekkend, erg druk. Op terugreis (ca. 60km) regen, regen, regen...Motor laatste km op een pit gelopen; zeker water in de ontsteking. Verder ben ik overdag veel bij Stefan en Astrid bij de tent: ik sleutel, Astrid leest. De kans dat de auto donderdag al gespoten en klaar is is klein; zal wel zaterdag worden!
Vertraging kent ene paar oorzaken: dorst van Stefan, katholieke feestdagen en angst voor de buren.
Zoals de meesten wel weten is Harry de vrijdag voor ons vertrek aan zijn oor geopereerd d.w.z. het is er afgesneden. Wat jullie waarschijnlijk nog niet weten is dat Harry mee is naar Polen. Als het goed is is ie nu met zijn hobby bezig in de tent! Groetjes,

2 opmerkingen:

Anoniem zei

hoi,
even zeggen dat wij weer thuis zijn en alles goed is gegaan. Klinkt allemaal gezellig daar in Polen. Wanneer komen jullie deze kant weer op?
Nou, ik hoop dat alles goed gaat vooral ook met Harry...
Tot snel,
Groetjes van Mira

Anoniem zei

Hallo Astrid en Jan

We zijn inmiddels - 20 augustus -ook weer thuis (in Groningen). We hopen jullie een ander weekend (of zo) weer eens te zien in Frankrijk (en wat te klussen). Succes met de auto in Polen en een goede terugreis op de motor Jan!

Groetjes van Irma en Hans